Parrot AR.Drone, mini elicopterul controlat de iPhone; suporta realitate amplificata

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.729 ori
<b>Parrot AR.Drone, mini elicopterul controlat de iPhone; suporta realitate amplificata</b>Daca sunteti fanii noii tehnologii "realitate amplificata" (augmented reality) si ati vazut cateva aplicatii de acest gen pe iPhone si terminale Android, aflati ca ele s-au insinuat acum si in lumea gamingului. Astfel, folosind noul mini elicopter Parrot...

Daca sunteti fanii noii tehnologii "realitate amplificata" (augmented reality) si ati vazut cateva aplicatii de acest gen pe iPhone si terminale Android, aflati ca ele s-au insinuat acum si in lumea gamingului. Astfel, folosind noul mini elicopter Parrot AR.Drone si un iPhone/iPod Touch drept telecomanda va veti putea juca ore intregi, prin intermediul unui sistem de tip augmented reality.

Iata despre ce este vorba:

Elicopterul Parrot vine cu o serie de camere si conectivitate WiFi, ambele necesare pentru a asigura o experienta inedita pe iPhone si iPod Touch. Gadgetul produs de Parrot genereaza propria retea WiFi in jur, permitand unui iPhone sa se conecteze la el si sa fie folosit ca o telecomanda pentru aceasta "jucarie". Mini-elicopterul AR.Drone va fi controlat cu ajutorul accelerometrului de pe telefonul produs de Apple, fie prin inclinarea terminalului sau cu ajutorul sistemului de control afisat pe ecran.

AR.Drone este practic un quadricopter, fabricat din fibra de carbon, plastic rezistent (PA66), iar acest gadget suporta procesare video, streaming video si vine cu o interfata moderna afisata pe iPhone si bazata pe realitate amplificata. Un soft de procesare a imaginii face posibila functionarea acestui sistem, care ataseaza imaginilor capturate in timp real informatii sau inamici virtuali, cu care se va lupta elicopterul.

Mini elicopterul foloseste o baterie de 1100 mAh, cantareste 400 de grame si poate atinge o viteza de 18 km/h. Jocurile cu care vine acest produs sunt afisate pe iPhone prin augmented reality, care transforma imaginea reala in dueluri la inaltime cu rachete virtuale, roboti si alte elicoptere Parrot vazute drept inamici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×