CES 2012: Huawei Ascend P1 LTE Într-o experiență hands-on - Încă un device ultraslim cu Android 4.0 (Video)

1.820 ori
<b>CES 2012: Huawei Ascend P1 LTE Într-o experiență hands-on - Încă un device ultraslim cu Android 4.0 (Video)</b>Acum că s-a încheiat CES 2012 și Las Vegas-ul nu mai este centrul tehnologiei telecom, a venit momentul pentru retrospectivă și să aruncăm și o privire asupra unui hands on cu o versiune LTE a celui mai subțire telefon din lume. Este vorba despre...

Acum că s-a încheiat CES 2012 și Las Vegas-ul nu mai este centrul tehnologiei telecom, a venit momentul pentru retrospectivă și să aruncăm și o privire asupra unui hands on cu o versiune LTE a celui mai subțire telefon din lume. Este vorba despre Huawei Ascend P1 LTE, terminalul cu care s-au jucat cei de la androidandme. Acesta este doar înrudit cu cel mai subțire smartphone, Huawei Ascend P1S. Detalii aflați în rândurile următoare.

Ascend P1 vine cu suport pentru conectivitate LTE și GSM, un display qHD Super AMOLED de 4.3 inch, un procesor Qualcomm Snapdragon S4 dual core de 1.5 GHz, 1GB RAM și 4 GB memorie internă. Acest handset bine dotat rulează Android 4.0 Ice Cream Sandwich și mai oferă și un slot microSD, WiFi, Bluetooth 3.0, GPS și o baterie de 2000 mAh. în partea sa din spate se afla o cameră de 8 megapixeli cu bliț LED și suport pentru captura 1080p la 30 fps.

Telefonul măsoară 9.9 mm în grosime, o talie destul de generoasă în comparație cu cei 6.68 mm ai lui Ascend P1S. în plus, Androidandme ne informează că datorită corpului subțire și marginilor curbate acest device are un feeling solid, dar din păcate spatele din plastic și marginile cromate îl fac să pară mai ieftin decât este. Experiența Android 4.0 este personalizată pe Huawei Ascend P1, cel puțin la capitolul lock screen, care a beneficiat și de câteva scurtături către aplicații.

Prețul și data de lansare rămân mistere deocamdată, dar până atunci aveți un clip cu telefonul în acțiune mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×