Skype sosește pe Windows Phone În curând, conform Microsoft

Autor:  | Publicat în:  Skype 917 ori
<b>Skype sosește pe Windows Phone În curând, conform Microsoft</b>La standul Microsoft de la CES s-a adus în discuție la un moment dat sosirea lui Skype pe platforma Windows Phone. Această aplicație se număra printre cele așteptate cu nerăbdare pe OS-ul mobil al celor de la Microsoft, companie care a și...

La standul Microsoft de la CES s-a adus în discuție la un moment dat sosirea lui Skype pe platforma Windows Phone. Această aplicație se număra printre cele așteptate cu nerăbdare pe OS-ul mobil al celor de la Microsoft, companie care a și achiziționat Skype de altfel în luna octombrie a anului trecut.

într-un interviu recent cu Rick Osterloh, vicepreședinte al secțiunii Produse de la Microsoft, acesta a dezvăluit că gigantul software lucrează la un produs WP axat pe Skype. Ni se promite o aplicație de videochat care să rivalizeze cu Facetime, dar astfel de promisiuni datează încă de la începutul anului trecut și ar fi trebuit să avem și un app decent la finalul lui 2011. De abia Windows Phone Apollo va include softul Skype, oricând s-ar lansa acest OS.

Să nu uităm totuși că la finalul lunii viitoare începe MWC 2012 în Barcelona și poate că acolo vom avea și demo-uri ale viitoarelor platforme Microsoft, printre care poate că și Skype va avea ale sale 15 minute de faimă. între timp, cei care tânjesc după o aplicație de videoconvorbiri pot descărca softul Tango din Marketplace, în lipsa unei aplicații native de acest gen pe WP 7.5 Mango.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×