CES 2012: Partenerii Google TV anuntati oficial in Las Vegas

1.374 ori
<b>CES 2012: Partenerii Google TV anuntati oficial in Las Vegas</b>Google tocmai a actualizat blogul Google TV cu cateva informatii interesante cu privire la partenerii sai in aceasta initiativa. Se pare ca la CES 2012, eveniment care debuteaza in Las Vegas saptamana viitoare vom afla mai multe detalii despre acesti...

Google tocmai a actualizat blogul Google TV cu cateva informatii interesante cu privire la partenerii sai in aceasta initiativa. Se pare ca la CES 2012, eveniment care debuteaza in Las Vegas saptamana viitoare vom afla mai multe detalii despre acesti parteneri.

Gigantul motoarelor de cautare a tinut sa precizeze si ca recenta actualizare a lui Google TV a dus la un nivel al activarilor mai mult decat dublu. In acest moment exista peste 150 de aplicatii create special pentru Google TV si se lucreaza la terminale Google TV pentru publicul de masa.

Printre noii parteneri anuntati de Google se numara si LG, compani care va prezenta la CES o noua serie de televizoare bazate pe solutia celor de la Google si pe chipsetul L9 de la LG. Apoi ii mentionam si pe cei de la Marvell, inca o noutate in familia Google TV si un inovator in segmentul de chipseturi. Si aceasta companie va prezenta solutii Google TV la CES, iar daca tot am mentionat chipseturi, aici contribuie si compania MediaTek, un creator taiwanez d chipuri.

In cele din urma Samsung va colabora cu Google si va prezenta cateva televizoare interesante la CES, iar Sony are planuri mari pentru SUA, urmand sa lanseze cateva device-uri Google TV la nivel local in 2012. Vizio incheie lista de parteneri care vor prezenta un demo Google TV saptamana viitoare in Las Vegas.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×