CES 2013: Noi terminale Google TV de la ASUS și alți parteneri Google!

Autor:  | Publicat în:  Google 1.267 ori
<b>CES 2013: Noi terminale Google TV de la ASUS și alți parteneri Google!</b>Deși despre Google TV nu prea s-a mai vorbit în ultimii ani, se pare că odată cu CES 2013 vom lua din nou contact cu astfel de device-uri. Sony și LG erau în avantgarda proiectelor legate de Google TV, iar acum numele ASUS a fost menționat drept...

Deși despre Google TV nu prea s-a mai vorbit în ultimii ani, se pare că odată cu CES 2013 vom lua din nou contact cu astfel de device-uri. Sony și LG erau în avantgarda proiectelor legate de Google TV, iar acum numele ASUS a fost menționat drept partener pentru o lansare la CES 2013.

Pe lângă ASUS, Hisense și TCL se mai implică în dezvoltarea platformei Google TV, iar LG, Vizio și Sony au la rândul lor planuri. Informațiile vin dintr-o postare pe blogul oficial Google TV. Gigantul motoarelor de căutare a anunțat că unele mari companii vor prezenta noi terminale de acest tip, care includ set top box-uri, IPTV-uri și televizoare care integrează Google TV.

ASUS se zvonește că ar pregăti un device numit Qube, care a ajuns în teste la FCC în noiembrie. Qube ar putea fi un fel de Nexus Q, dar o variantă care să aibă succes de această dată, de vreme ce Q a eșuat. Google mai are cale lungă până la a lansa un produs atât de apreciat că Apple TV, de exemplu, iar dacă are planuri pentru un televizor care să ofere experienta Google totală, ar face bine să se grăbească până ce Apple nu lansează HDTV-ul său mult așteptat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×