CES 2013: Seagate Wireless Plus aduce 1 TB ca spațiu de stocare pentru smartphone, tabletă sau ultrabook

Autor:  | Publicat în:  Seagate 1.145 ori
<b>CES 2013: Seagate Wireless Plus aduce 1 TB ca spațiu de stocare pentru smartphone, tabletă sau ultrabook</b>Sunt momente în care spațiul de stocare de pe smartphone sau tabletă se dovedește insuficient, mai ales când nu ai la îndemână un slot pentru un card de tip microSD și exemple sunt multe: Samsung Galaxy Nexus, Google Nexus 7, HTC One X, HTC One...

Sunt momente în care spațiul de stocare de pe smartphone sau tabletă se dovedește insuficient, mai ales când nu ai la îndemână un slot pentru un card de tip microSD și exemple sunt multe: Samsung Galaxy Nexus, Google Nexus 7, HTC One X, HTC One S, etc.

Seagate a beneficiat de CES 2013 spre a prezenta un hard drive wireless ce aduce până la 1 TB ca spațiu de stocare, mai mult decât are oricare smartphone sau tabletă din piață. De aceea am inclus și ultrabook-urile. Trebuie să recunosc că și eu mi-aș dori un hdd wireless, care să stocheze informația fără a fi nevoie să-l conectez prin vreun fir la smartphone, tabletă sau la laptop.

Seagate Wireless Plus

Seagate Wireless Plus integrează conectivitate Wi-Fi și o baterie care încărcată oferă 10h de autonomie. Acesta costă 200 de dolari în SUA și cu ai săi 1 TB poate stoca până la 500 de filme în format HD.

V-ar fi de folos un astfel de device?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×