CES 2015: ASUS lansează ZenFone Zoom, cel mai subțire smartphone cu zoom optic de 3X, OIS, autofocus laser

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.456 ori
<b>CES 2015: ASUS lansează ZenFone Zoom, cel mai subțire smartphone cu zoom optic de 3X, OIS, autofocus laser</b>ASUS a avut astăzi programată o conferință de presă la CES 2015, unde teaserele sale au devenit produse reale, inclusiv acel misterios cameraphone care ne fusese promis. El face parte din seria ZenFone și poartă numele de ZenFone Zoom. &nbsp;...

ASUS a avut astăzi programată o conferință de presă la CES 2015, unde teaserele sale au devenit produse reale, inclusiv acel misterios cameraphone care ne fusese promis. El face parte din seria ZenFone și poartă numele de ZenFone Zoom.

Acesta este cel mai subțire smartphone cu zoom optic 3X și el aduce și un mecanism optic cu 10 lentile și cu toate acestea păstrează o grosime de doar 11.95 mm. Noul handset oferă până la 12x zoom în și rulează Android 5.0 Lollipop, cu o nouă versiune de Zen UI aplicată peste. La bord avem un display Full HD de 5.5 inch, un IPS cu protecție Gorilla Glass 3, iar acest model vine și cu o cameră frontală de 5 MP, cu lentila wide angle și selfie panoramic.

Asus ZenFone Zoom

Camera din spate este una de 13 megapixeli, cu deschidere de la F/2.7 la F/4.8 și stabilizare optică a imaginii, plus autofocalizare laser și blitz dual tone. ZenFone Zoom integrează o baterie de 3000 mAh (Litiu Polymer), GPS, accelerometru, busola digitală și cântărește 185 de grame. Prețul sau de pornire este de 399 dolari, iar ZenFone Zoom are parte de un mod manual de captură, în puteți ajusta nivelul ISO și viteza shutterului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×