CES 2015: Sony lansează o versiune din oțel inoxidabil a lui SmartWatch 3, ceas cu Android Wear la bord

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.524 ori
<b>CES 2015: Sony lansează o versiune din oțel inoxidabil a lui SmartWatch 3, ceas cu Android Wear la bord</b>Sony SmartWatch 3 se număra prin modelele de ceasuri cu Android Wear mai puțin populare decât produsele LG, Motorola sau chiar ASUS, dar azi acest device primește o nouă versiune. E vorba despre Sony SmartWatch 3 în varianta cu o curea din oțel...

Sony SmartWatch 3 se număra prin modelele de ceasuri cu Android Wear mai puțin populare decât produsele LG, Motorola sau chiar ASUS, dar azi acest device primește o nouă versiune. E vorba despre Sony SmartWatch 3 în varianta cu o curea din oțel inoxidabil.

Primul model avea o curea din silicon/cauciuc, care era excelentă pentru utilizarea la activități fizice. în rest, SmartWatch 3 păstrează toate dotările modelului inițial, inclusiv ecranul de 1.6 inch, cu rezoluție de 320 x 320 pixeli și corpul rezistent la apă, cu certificare IP68. Lookul terminalului e schimbat de la acel gadget jucăuș pentru fitness, la un produs ceva mai serios.

Sony oferă și câteva curele speciale de schimb, dacă nu vă place această variantă. Un ceas Android Wear de acest gen cântărește 45 de grame (fără noua curea) și vine cu senzori pentru lumina ambientala, accelerometru, busola, giroscop și GPS. Bateria sa este o unitate de 420 mAh, care asigură până la 2 zile de utilizare normală.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×