Primele sample-uri foto realizate de camera lui ZenFone 2 ajung pe web; comparative cu HTC One M8 și Galaxy Note 4

1.564 ori
<b>Primele sample-uri foto realizate de camera lui ZenFone 2 ajung pe web; comparative cu HTC One M8 și Galaxy Note 4</b>Printre vedetele prezente la CES anul acesta s-a numărat și Asus ZenFone 2, primul terminal de pe piață care sosește și în variante cu 4 GB memorie RAM. De asemenea, pe lângă performanțele tehnice, noul ZenFone aduce la pachet și un senzor foto...

Printre vedetele prezente la CES anul acesta s-a numărat șiAsus ZenFone 2, primul terminal de pe piață care sosește și în variante cu 4 GB memorie RAM. De asemenea, pe lângă performanțele tehnice, noul ZenFone aduce la pachet și un senzor foto foarte impresionant la prima vedere.

Avem la dispoziție o cameră foto principală de 13 megapixeli cu 5 elemente, deschidere f/2.0 și un bliț dual-tone, caracteristici care pe hârtie sună destul de bine. Totodată, Asus a introdus pe noua generație ZenFone și un senzor frontal de 5 megapixeli, unitate ce promite capturi selfie de întală calitate.

Primele sample-uri foto realizate de camera lui ZenFone 2 ajung pe web; comparative cu HTC One M8 și Galaxy Note 4

Datorită implementării software-ului PixelMaster pe ambele module foto prezente pe acest device, Asus afirmă că fotografia în condiții low-light este una de top, detaliu pe care îl putem remarca într-un prim test comparativ dintre HTC One M8, Galaxy Note 4, și bineînțeles noul ZenFone 2.

Primele sample-uri foto realizate de camera lui ZenFone 2 ajung pe web; comparative cu HTC One M8 și Galaxy Note 4

Din câte putem vedea, Asus Zenfone 2 se descurcă de minune în aceste condiții, cea mai explicită comparație fiind regăsită mai sus sub forma unei imagini al unui fluture realizată în condiții de întuneric complet. De asemenea, calitatea fotografiilor iese la iveală și în celelalte comparații, camera de pe noul Zenfone fiind capabilă să obțină imagini cu până la 400% mai luminoase.

Așadar, putem spune că Asus Zenfone 2 se anunță a fi un hit încă dinaintea debutului său comercial, camera foto fiind cu siguranță un atuu pe lângă prețul de doar 199$ recomandat de către Asus pentru varianta telefonului cu 2 GB memorie RAM. Cum vi se par fotografiile realizate de Zenfone 2? Pe forum discutăm aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×