CES 2015: Încărcătorul portabil Helios pe bază de energie solară asigură o Încărcare ultra rapidă a telefoanelor

Autor:  | Publicat în:  Accesorii 1.299 ori
<b>CES 2015: Încărcătorul portabil Helios pe bază de energie solară asigură o Încărcare ultra rapidă a telefoanelor</b>Nu doar smartwatchurile, televizoarele și MP3 playerele au fost la loc de cinste la CES 2015, ci și accesoriile pentru telefoane mobile și tablete. Nu puteau lipsi bateriile externe, cum este și cazul modelului Helios de mai jos. &nbsp; El vine de la...

Nu doar smartwatchurile, televizoarele și MP3 playerele au fost la loc de cinste la CES 2015, ci și accesoriile pentru telefoane mobile și tablete. Nu puteau lipsi bateriile externe, cum este și cazul modelului Helios de mai jos.

El vine de la compania Solpro, care ar fi anunțat în această săptămână "cel mai rapid încărcător pe bază de energie solară", acest Helios. El este mai bun decât produsele rivale, deoarece poate încărca de până la 4 ori mai rapid terminalele mobile. în plus, el poate încărca la nivel maxim un smartphone cu doar 90 de minute de alimentare solară. De obicei știm că trebuie să lăsăm panourile solare să se încarce câteva ore până să ne ofere destulă energie, deci ne surprind acese afirmații.

Evident e vorba probabil despre condiții optime, fără pic de nori, la o înălțime adecvată încat Helios să capteze razele soarelui perfect, iar smartphone-ul incarcat e mai degrabă unul de 4.5 inch decât unul de 6 inch. Helios poate încărca două terminale simultan și e compatibil cu majoritatea tabletelor și telefoanelor. El este portabil și încape în buzunar fără probleme, iar în lipsa soarelui el poate fi alimentat de la surse USB.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×