Motorola Moto X Pro lansat oficial În China; acesta este o versiune nebranduită a lui Nexus 6

Autor:  | Publicat în:  Motorola 761 ori
<b>Motorola Moto X Pro lansat oficial În China; acesta este o versiune nebranduită a lui Nexus 6</b>Odată cu achiziția companiei Motorola de către Lenovo, iată că lucrurile încep să se miște și pe piața chineză, referindu-ne în special la produsele dezvoltate de Motorola care ajung acum și în Asia. Astăzi, Motorola a anunțat lansarea lui...

Odată cu achiziția companiei Motorola de către Lenovo, iată că lucrurile încep să se miște și pe piața chineză, referindu-ne în special la produsele dezvoltate de Motorola care ajung acum și în Asia. Astăzi, Motorola a anunțat lansarea lui Moto X Pro în China, device ce este nimeni altul decât un Nexus 6 nebranduit.

Astfel, Moto X Pro ne aduce același display WQHD AMOLED de 5.96 inch cu rezoluție 2.560 x 1440 pixeli și o densitate a pixelilor de 493ppi, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 805 de 2.7 GHz, 3 GB memorie RAM, 32 sau 64 GB spațiu intern de stocare, conectivitate LTE 4G și o baterie de 3.220 mAh.

De asemenea, suntem întâmpinați și de către camera foto de 13 megapixeli cu stabilizare optică și bliț circular. Deși nu avem mai multe detalii la dispoziție, este destul de curios motivul din spatele acestei decizii Motorola de a lansa phabletul Nexus 6 sub alt nume, fiind prima situație de acest gen ce implică un device Nexus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×