CES 2015: LG G Flex 2 primește un video hands-on direct din Las Vegas

829 ori
<b>CES 2015: LG G Flex 2 primește un video hands-on direct din Las Vegas</b>&nbsp; După ce acum câteva clipe LG G Flex 2 a fost dezvăluit oficial, moment în care specificațiile sale complete au ieșit la iveală, iată că la scurt timp publicațiile tech prezente la fața locului au avut ocazia să pună mâna pe noul...

După ce acum câteva clipe LG G Flex 2 a fost dezvăluit oficial, moment în care specificațiile sale complete au ieșit la iveală, iată că la scurt timp publicațiile tech prezente la fața locului au avut ocazia să pună mâna pe noul device preț de câteva minute. Printre aceștia s-au numărat și cei de la SlashGear.com, echipă ce ne prezintă acum un prim video hands-on.
​

Așa cum am aflat, telefonul curbat al celor de la LG este la ora actuală unul dintre cele mai performante device-uri de pe piață, acesta sosind cu chip-ul octa-core Snapdragon 810 și 2 sau 3 GB memorie RAM. Cu toate acestea, nu doar configurația hardware vine în discuție atunci când vorbim de G Flex 2, ci și design-ul său inovativ.

Astfel, prin păstrarea curburii de pe modelul Flex de anul trecut și implementarea unui display mai mic, LG a reușit să creeze un device pentru toate gusturile, dimensiunile sale fiind apropiate de cele ale lui LG G3, acesta din urmă fiind numit cel mai compact phablet de 5.5 inch existent pe piață.

Per total putem spune că LG G Flex 2 este acel smartphone care cu siguranță va atrage toate privirile datorită formei sale ieșite din comun, cât și prin pachetul hardware de ultimă oră ce în acest momente întrece mai toate flagship-urile lansate pe piață anul trecut. Deși nu suntem prezenți la CES, rămâne ca în cadrul MWC 2015 să punem și noi mâna pe LG G Flex și să ne facem o părere mai detaliată despre creația sud-coreenilor. Plănuiți o eventuală achiziție?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×