CES 2015: LG pregătește telefonul Flex 2 și televizoare 8K

1.239 ori
<b>CES 2015: LG pregătește telefonul Flex 2 și televizoare 8K</b>știam deja că se lucrează la un LG G Flex 2, care va face trecerea la o rezoluție Full HD, iar iată că acum aflăm că acest model va fi prezentat la CES 2015, împreună cu alte produse interesante. &nbsp; Vă reamintim că showul debutează...

știam deja că se lucrează la un LG G Flex 2, care va face trecerea la o rezoluție Full HD, iar iată că acum aflăm că acest model va fi prezentat la CES 2015, împreună cu alte produse interesante.

Vă reamintim că showul debutează oficial pe 6 ianuarie în SUA și va include cele mai reputate companii tech, care își vor prezenta noile produse hardware. LG va aduce la acest show, pe lângă terminalul flexibil menționat mai sus și televizoare 8K. E vorba despre modele cu diagonală de 55 inch și cu rezoluție de până la 7680 x 4320 pixeli. Compania a produs un prototip încă din noiembrie, dar îl expune abia acum la CES.

în ce îl privește pe LG G Flex 2, acest model va folosi un display Plastic OLED (P-OLED), ca și predecesorul său, doar că va micșora diagonală și crește rezoluția. Handsetul se va putea îndoi, iar partea din spate va fi acoperită cu un material plastic special, care ca și la LG G Flex va permite "auto repararea" acestui model după ce e zgâriat. Să vedem și ce baterie și cameră vom primi aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×