HTC Își va extinde gama de produse În 2015 prin dispozitive smart-home (Internet Of Things)

851 ori
<b>HTC Își va extinde gama de produse În 2015 prin dispozitive smart-home (Internet Of Things)</b>Un termen pe care l-am tot auzit anul acesta la CES a fost și &ldquo;Internet Of Things&rdquo;, termen ce face referire la un mediu interconectat a dispozitivelor electronice din casă. După LG și Samsung, iată că acum și cei de la HTC au în plan...

Un termen pe care l-am tot auzit anul acesta la CES a fost și “Internet Of Things”, termen ce face referire la un mediu interconectat a dispozitivelor electronice din casă. După LG și Samsung, iată că acum și cei de la HTC au în plan lansarea de astfel de produse în acest an.

Deși în cadrul show-ului din Las Vegas, HTC nu a prezentat noi produse din această categorie, potrivit oficialilor companiei în următoarele luni se vor dezvălui primele dispozitive la care se lucrează în acest moment. De asemenea, HTC plănuiește să lanseze și mai multe device-uri din categoria entertainment și să intre pe piața de terminale purtabile.

După cum bine știți, în cursul acestei săptămâni am aflat că HTC a înregistrat prima creștere semnificativă a vânzărilor după mai bine de 3 ani, acest brand fiind ales totodată de către cititorii Mobilissimo ca cel mai de încredere la început de 2015. Așteptați cu nerăbdare lansarea noului One?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×