One2Touch SlimType este o husă de telefon cu suport NFC şi tastatură slim integrată (Video)

Autor:  | Publicat în:  Accesorii 2.560 ori
<b>One2Touch SlimType este o husă de telefon cu suport NFC şi tastatură slim integrată (Video)</b>Deşi personal sunt mai degrabă fascinat de husele ce integrează baterii şi joystickuri de gaming, nici accesoriul pentru smartphone de mai jos nu sună rău deloc. E vorba despre One2Touch SlimType, care vine cu suport NFC şi e optimizat pentru...

Deşi personal sunt mai degrabă fascinat de husele ce integrează baterii şi joystickuri de gaming, nici accesoriul pentru smartphone de mai jos nu sună rău deloc. E vorba despre One2Touch SlimType, care vine cu suport NFC şi e optimizat pentru Galaxy S6 şi S6 Edge.

Husa aduce la pachet o tastatură fizică slim şi evident îşi păstrează şi rolul de bază şi anume protecţia handsetului de zgârieturi şi impact. Accesoriul nu are nevoie de baterie pentru a funcţiona şi nici de conectori speciali sau încărcare. Acest smart cover e fabricat din material textil, care oferă un feeling soft touch şi nu zgârie telefonul la aplicare, precum alte huse.

One2Touch SlimType este o husă de telefon cu suport NFC şi tastatură slim integrată

Pentru a sincroniza SlimType cu telefonul, trebuie doar să activaţi NFC şi să aşezaţi terminalul pe tastatura pentru pairing. Apoi veţi instala aplicaţia asociată şi veţi putea folosi "jucăria". Tastatura are şi butoane speciale shortcut pentru email, contacte, calendar şi aplicaţii web. Grosimea sa este de 2.5 mm, iar preţul este de 39 de dolari.

Sună ca un cadou excelent de Valentine's Day!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×