CES 2017: ASUS ZenFone AR primeşte primele experienţe hands on în Las Vegas, face o impresie bună (Video)

1.824 ori
<b>CES 2017: ASUS ZenFone AR primeşte primele experienţe hands on în Las Vegas, face o impresie bună (Video)</b>La CES 2017, Asus a prezentat și smartphone-ul ZenFone AR - cel de-al doilea telefon de pe piață ce aduce la bord tehnologia Google Project Tango. Cei de la Android Authority au avut ocazia să petreacă câteva momente cu noul handset și vedem și noi un

ASUS a surprins pe toată lumea, anunţând primul smartphone din lume cu 8 GB RAM. E vorba despre ASUS ZenFone AR, care a debutat la CES 2017 şi primeşte şi un hands on de la Android Authority mai jos, dezvăluind detalii despre handset pe care nu le-am aflat ieri.

Asus ZenFone AR

Acest model are o cameră Project Tango în spate, astfel că pe lângă senzorul principal Sony de 23 MP avem şi o cameră ce detectează mişcarea şi una ce măsoară adâncimea. Faţă de telefonul Lenovo Project Tango, acest model este mult mai compact şi comod de ţinut în mână. Spatele e acoperit cu piele sau imitaţie de piele, cu aderență excelentă.

Asus ZenFone AR

Scannerul de amprente e integrat în faţă de această dată, într-un buton Home. Pe lângă funcţii augmented reality, telefonul vine şi cu suport VR şi evident suport Daydream direct din cutie, mulţumită dotărilor generoase. De remarcat şi că avem o cameră principală cu suport pentru stabilizare electronică şi digitală. Dacă ne luăm după testul hands on, acest nou venit are un ecran Super AMOLED Quad HD luminos, iar performanța sa uriaşă dată de RAM şi chipsetul Snapdragon 821 e compensată cu un sistem de răcire pe bază de vapor, pentru a evita supraîncălzirea.

Cu 30 de aplicaţii Tango disponibile în Play Store şi o lansare a acestui model în trimestrul 2, viitorul se anunţă interesant în zona AR şi VR.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×