China dezvolta primul terminal alimentat cu energie solara

1.233 ori
<b>China dezvolta primul terminal alimentat cu energie solara</b>Imaginea de mai jos ne prezinta telefonul mobil HTW S116 cu alimentare de la energia solara, dezvoltat de Hi-Tech Wealth, cu sediul in Beijing. Compania din China declara ca a dezvoltat un telefon mobil care foloseste energia solara pentru a se reincarca...

Imaginea de mai jos ne prezinta telefonul mobil HTW S116 cu alimentare de la energia solara, dezvoltat de Hi-Tech Wealth, cu sediul in Beijing.

Compania din China declara ca a dezvoltat un telefon mobil care foloseste energia solara pentru a se reincarca si poate oferi 40 de minute de convorbiri dupa ce a stat expus la soare timp de o ora.

Hi-Tech Wealth, un furnizor bine cunoscut in China de produse de telecomunicatii, afirma ca telefonul mobil este primul care foloseste energia solara pentru reincarcare.

Intre altele au declarat ca panoul solar de dimensiuni reduse aflat pe capacul telefonului poate fi reincarcat cu lumina de la diferite surse, inclusiv lumanari!

Hi-Tech Wealth sustine ca a dezvoltat cea mai avansata tehnologie de captare a energiei solare si detine opt patente si a inaintat deja spre aprobare multe altele.

Multe alte companii din lume lucreaza la telefoane mobile similare, dar produsele lor sunt inca in stadiu experimental, a declarat un oficial Hi-Tech Wealth.

Zhang Zhengyu, presedinte al Hi-Tech Wealth, a declarat ca a inceput cercetarea privind utilizarea luminii ca sursa de energie in anul 2000 si ca a investit in acest lucru sute de milioane de yuani.

"Cu peste 400 de milioane de telefoane mobile in tara, China va economisi o cantitate importanta de energie daca toate mobilele s-ar reincarca de le lumina," a declarat Zhang, adaugand ca durata de viata a bateriei la un astfel de telefon este de 2,5 ori mai mare decat cea a bateriilor traditionale.

In martie, Hi-Tech Wealth a prezentat telefoanele sale alimentate cu energie solara la cea mai mare expozitie de electronice, IT si telecomunicatii, CeBIT din Hanovra, Germania.

Compania planifica sa lanseze pe piata in acest an sase din telefoanele sale alimentate cu energie solara si inca 30 in anul urmator.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×