China Mobile discută cu Apple pentru a aduce oficial iPhone către cei 600 de milioane de abonați

1.440 ori
<b>China Mobile discută cu Apple pentru a aduce oficial iPhone către cei 600 de milioane de abonați</b>Apple este pe val și succesul bate la ușă la o scară și mai mare. China Mobile are peste 600 de milioane de abonați și se zvonește că au discutat la nivelul cel mai înalt în ierarhia Apple - cu celebrul Steve Jobs - pentru a putea livra iPhone...

Apple este pe val și succesul bate la ușă la o scară și mai mare. China Mobile are peste 600 de milioane de abonați și se zvonește că au discutat la nivelul cel mai înalt în ierarhia Apple - cu celebrul Steve Jobs - pentru a putea livra iPhone în rețeaua sa. Deja sunt raportate peste 7.44 milioane de iPhone în această rețea și vă dați seama că toate au ajuns în mod neoficial. Funcționează cu jailbreak și doar pe 2G - EDGE deoarece China Mobile folosește un standard numit TD-SCDMA pentru care nu există versiune de iPhone.

Credit foto

iPhone ajunge în cea mai mare țară din lume prin intermediul China Unicom, dar aceast operator are 180 de milioane de utilizatori față de 600 milioane la China Mobile. Interesant este că ambele companii sunt deținute de statul chinez în totalitate.

Observați atracția pe care iPhone o exercită în China. în loc să achiziționeze un terminal 3G, peste 7 milioane acceptă să aibă un iPhone 2G. Potențialul este uriaș și Apple nu are cum să nu valorifice oportunitatea ce i se deschide.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×