Companiile de telefonie și numărul de utilizatori la mijlocul lui 2011

2.073 ori
<b>Companiile de telefonie și numărul de utilizatori la mijlocul lui 2011</b>S-a deschis o discuție aprinsă după ultimele date oferite de către ANCOM. Telefonia mobilă prinde un nou suflu odată cu răspândirea accelerată a telefoane de tip smartphone și potențialul de creștere pe acest segment este mare în continuare....

S-a deschis o discuție aprinsă după ultimele date oferite de către ANCOM. Telefonia mobilă prinde un nou suflu odată cu răspândirea accelerată a telefoane de tip smartphone și potențialul de creștere pe acest segment este mare în continuare. Bineînțeles că în .ro suntem cu smartphone-urile la început de drum. Haideți să trecem în revistă informațiile oferite:

Credit foto

1. Orange - 10.4 milioane;
2. Vodafone - 7.6 milioane;
3. Cosmote - 5.2 milioane;
4. RCS&RDS - 1.3 milioane;
5. Romtelecom - 200 ( nu am făcut nicio greșeală);
6. Zapp - 0.1 milioane.

Romtelecom a reclamat faptul că ar avea 75.000 de utilizatori pe rețeaua lor de date numită Clicknet Mobile. Sunt curios la RCS&RDS câte persoane din 1.3 milioane chiar folosesc telefonul lor mobil. Atunci când semnai un contract primeai unul în mod gratuit și doi ani de zile s-a depus praful pe el fără să-l folosesc.

Remarc distanța uriașă dintre Vodafone și Orange. Vodafone a reclamat neintroducerea unei categorii de clienți și a spus că 9.8 milioane sunt în rețeaua lor. Cosmote nu a mai crescut și nu a recuperat din ecartul care-l ține departe de companiile aflate pe locul 1 și 2.

Mă aștept la o concurență mai puternică între Vodafone, Cosmote și Orange și nu ar strica ca RCS&RDS să crească și astfel să avem o concurență puternică ce până la urmă să se răsfrângă pozitiv asupra abonatului sau clientului de cartelă preplătită sau a celor ce încheie un contract.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×