EISA 2011 - 2012 - Cele mai bune telefoane mobile și tablete

4.880 ori
<b>EISA 2011 - 2012 - Cele mai bune telefoane mobile și tablete</b>Am selectat din multitudinea de premii pe cele referitoare la segmentul nostru țintă sau mai degrabă segmentele: telefoane mobile și tablete. EISA reprezintă acronimul de la European Imaging and Sound Association. La bază este o asociație a 50 de...

Am selectat din multitudinea de premii pe cele referitoare la segmentul nostru țintă sau mai degrabă segmentele: telefoane mobile și tablete. EISA reprezintă acronimul de la European Imaging and Sound Association. La bază este o asociație a 50 de publicații din 19 țări europene ce anual jurizează cele mai bun produse din segmentul camererelor foto, televizoarelor, boxelor auto, telefoanelor mobile, sisteme audio.

La început erau analizate doar camerele foto și când spun început mă refer la anul de debut - 1982. Acum s-au deschis și către telefoane mobile și tablete:

1.Telefon mobil - Samsung Galaxy S II;
2. Cea mai bună tabletă - Acer Iconia Tab A500;
3.Telefon mobil cu cameră - Sony Ericsson Xperia Arc;
4.Telefon dedicat social media - HTC ChaCha.

Nu pot decât să mă bucur că de mâine o să testez cea mai bună tabletă în opinia EISA. Uimește nominalizarea lui Acer Iconia Tab. Este singura tabletă cu Tegra 2 și HoneyComb ce are memorie RAM DDR3 și nu remarcasem asta până nu mi-a semnalat un cititor.

Observați că nu au nominalizat la niciun capitol iPhone sau iPad. Mi se pare justă alegerea lui Samsung Galaxy S II pe primul loc și în topul nostru lunar are rezervată aceeași poziție. Sony Ericsson este recunoscut la nivel internațional pentru calitatea imaginilor obținute de telefoanele sale, iar HTC ChaCha a fost o surpriză plăcută. Oferă mai mult decât un simplu facebook phone prin prisma sistemului de operare - Android 2.3 Gingerbread și a datelor hardware ce îl încadrează în segmentul de mijloc al smartphone-urilor Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×