China va populariza Google Android

1.131 ori
<b>China va populariza Google Android</b>In cazul in nu stiati, arma secreta a celor de la Google vine chiar din tara care nu prea se "omoara" dupa iPhone, ci mai degraba dupa clonele sale, China. Operatorul principal al acestei tari, China Mobile este in capul listei partenerilor Google din...

In cazul in nu stiati, arma secreta a celor de la Google vine chiar din tara care nu prea se "omoara" dupa iPhone, ci mai degraba dupa clonele sale, China. Operatorul principal al acestei tari, China Mobile este in capul listei partenerilor Google din Alianta Open Handset.

Cei de la In-Stat au prezis deja ca telefoanele mobile ce ruleaza Android vor intrece cifra de vanzari a lui Apple iPhone in 2009 si totul datorita milioanelor de abonati China Mobile. Trecand la numerele oficiale, analistii prezic faptul ca Apple va reusi sa vanda 9.5 milioane de terminale la nivel global in 2009, in comparatie cu cele 17.1 milioane de terminale Android prezise.

La ora actuala, China Mobile se afla inca in discutii pentru a oferi iPhone-ul in reteaua sa, astfel ca batalia se va da la nivel de marketing si preturi. Google a facut o treaba excelent cu celebrul OS si beneficiaza de sprijinul aliantei OHA, care include producatori de top, asta in vreme ce Apple e un singur producator, cu un handset deja cunoscut, analizat si ale carui defecte au fost "disecate".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×