China "rapeste" BlackBerry-uri britanice cu ajutorul domnisoarelor sexy

1.024 ori

Un oficial britanic care colaboreaza cu prim-ministrul Gordon Brown a fost victima unei operatiuni a agentilor secreti din China, furandu-i-se BlackBerry-ul dupa ce a petrecut o seara cu o domnisoara pe care tocmai o cunoscuse. Ingrijorarile in legatura...

Gordon BrownUn oficial britanic care colaboreaza cu prim-ministrul Gordon Brown a fost victima unei operatiuni a agentilor secreti din China, furandu-i-se BlackBerry-ul dupa ce a petrecut o seara cu o domnisoara pe care tocmai o cunoscuse. Ingrijorarile in legatura cu siguranta acestor terminale, ideale pentru extragerea datelor top secret (daca exista) au aparut si in India, dupa cum va informam intr-un articol anterior .

Oficialul se afla intr-o vizita oficiala in China impreuna cu primul ministru britanic si a declarat ca a fost "agatat" de o femeie de origine chineza intr-o discoteca din Shanghai. Dupa ce acesta s-a intors la hotel cu femeia, a doua zi dimineata, el a observat ca BlackBerry-ul sau disparuse. In ciuda faptului ca BlackBerry-urile oficialilor britanici sunt protejate de parole, expertii in securitate au declarat ca ele nu folosesc metode de criptare.

Desi handsetul nu continea informatii vitale, agentiile de informatii britanice au afirmat ca o forta ostila ar putea hackui serverul din Downing Street, beneficiind de acces la emailuri si mesaje text secrete. Incidentul ne aminteste de declaratia lui Jonathan Evans, director general al MI5, care a afirmat ca statul Chinez sponsorizeaza acte de spionaj impotriva economiei britanice. Si SUA ii avertizeaza pe cei care viziteaza China cu ocazia Jocurilor Olimpice, mentionand faptul ca oricine poate fi "dezbracat electronic".

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×