Data de lansare anuntata pentru HP iPAQ 110 si 210

1.740 ori
<b>Data de lansare anuntata pentru HP iPAQ 110 si 210</b>Daca sunteti un fan al brandului HP iPAQ, atunci veti fi interesati sa aflati ca pretul si datele oficiale de lansare au fost anuntate pentru modelele 110 si 210. Ambele terminale vor suporta conectivitate Wi-Fi, display-uri touchscreen color TFT si...

Daca sunteti un fan al brandului HP iPAQ, atunci veti fi interesati sa aflati ca pretul si datele oficiale de lansare au fost anuntate pentru modelele 110 si 210.

Ambele terminale vor suporta conectivitate Wi-Fi, display-uri touchscreen color TFT si procesoare Marvell PXA310 la 624 MHz. De asemenea pe lista de specificatii tehnice se va afla si conectivitatea Bluetooth 2.0 dar si sistemul de operare Windows Mobile 6. iPAQ 110 si 210 vor vosta 299, respectiv 399 de dolari si vor fi disponibile la nivel global din data de 8 octombrie. Aceste handseturi reprezinta companionii ideali pentru oamenii de afaceri, catre care tinteste gigantul HP.

Prin intermediul terminalelor iPAQ va veti putea continua munca si pe drumul de la munca sau catre munca, folosind toate aplicatiile din varianta mobila a suitei de programe asociate cu Windows Mobile. Evident, veti beneficia si de un client foarte util de email, dar si de capacitatea de video playback sau de cea de a pregati prezentari prin intermediul celebrului Powerpoint.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×