"Chinezii sunt de vină"; RED vorbeşte despre problemele telefonului Hydrogen One şi anunţă Hydrogen Two

1.150 ori
<b>"Chinezii sunt de vină"; RED vorbeşte despre problemele telefonului Hydrogen One şi anunţă Hydrogen Two</b>RED este unul dintre marile nume din industria cinematografică, realizând camerele preferate ale cineaştilor, fie că vorbim de Peter Jackson, Spielberg sau Tarantino. Compania şi-a încercat norocul şi în lumea smartphone

RED este unul dintre marile nume din industria cinematografică, realizând camerele preferate ale cineaştilor, fie că vorbim de Peter Jackson, Spielberg sau Tarantino. Compania şi-a încercat norocul şi în lumea smartphone, anunţând un telefon premium cu ecran holografic şi super cameră cu 2 ani în urmă: RED Hydrogen One. El nu prea a avut succes, lovindu-se de multiple probleme, dar iată că primeşte un succesor, RED Hydrogen Two. Ce nu a mers bine la primul model şi ce ne rezervă handsetul second gen aflaţi mai jos.

Oficialul RED, Jim Jannard a declarat că a trebuit să o ia de la zero cu acest proiect şi să conceapă un telefon complet nou. A lucrat cu o echipă nouă şi a creat un Hydrogen Two care va veni cu un accesoriu modular de cameră cunoscut drept Komodo. Va fi compatibil şi cu prima generaţie de telefon. Modulul acesta este unul cinematic şi poate oferi o calitate a capturii cu mult peste ceea ce oferă telefoanele din ziua de azi şi multe camere foto şi video. Capacităţile sale le-ar depăşi cu mult pe cele ale modulului original, anunţat acum 2 ani.

RED Hydrogen One

La interiorul viitorului handset ar trebui să găsim cel mai nou CPU Snapdragon, 8 sau 12 GB RAM, iar ecranul are toate șansele fie tot holografic, eventual mai mare. Nu ar strica și o baterie mai bună.  Revenind la povestea cu problemele cu chinezii, Jim Jannard a declarat că ODM (original design manufacturer, adică producătorul chinez) nu a livrat ceea ce dorise compania şi de aici au apărut probleme cu întârzieri.

Problemele apărute în design nu mai puteau fi rezolvate. Hydrogen One a suferit amânare după amânare, iar versiunea din aluminiu a debutat abia în toamna lui 2018, în vreme ce varianta din titaniu a venit abia în primăvara acestui an. RED a avut probleme şi când s-a răzgândit legat de accesoriile modulare ale lui Hydrogen One. La un moment dat se ajunsese ca RED să promită că oferă două telefoane celor care au comandat unul, doar pentru a îi calma pe clienţii nemulţumiţi. Recenziile au fost negative şi dure, inclusiv cea a lui Marques Brownlee.

Acum se lucrează cu un nou ODM şi o echipă complet nouă. Firma din China care trebuia să se ocupe de prima generaţie era responsabilă cu latura mecanică a designului şi cu integrarea software cu procesorul Qualcomm. RED nu a reuşit să îi convingă pe chinezi să rezolve problemele şi nu a mai putut colabora cu ei. Va fi greu de spălat imaginea RED dacă mă întrebaţi pe mine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×