RED îşi cere scuze pentru întârzierea telefonului Hydrogen One; Clienții care au precomandat varianta din titaniu primesc un cadou generos

1.693 ori
<b>RED îşi cere scuze pentru întârzierea telefonului Hydrogen One; Clienții care au precomandat varianta din titaniu primesc un cadou generos</b>Un telefon așteptat cu mare interes chiar și la ora actuală este RED Hydrogen One, terminal care a tot suferit amânări în ultimul an și pe care entuziaștii de la Hollywood îl vor primi cu brațele deschise. Astăzi aflăm din partea oficialilor faptul

Mai ţineţi minte telefonul RED Hydrogen One? Telefon cu ecran holografic şi camera demnă de capturat producţii de Hollywood... Ei bine lucrurile nu au mers atât de bine pentru producătorul sau, iar telefonul întârzie să ajungă pe piaţă. RED îşi cere scuze şi promite să se revanşeze.

RED Hydrogen One urmează să ajungă pe piaţă în două versiuni, una pe bază de aluminiu şi una pe bază de titaniu. Modelul din aluminiu este mai ieftin şi ar trebui să se livreze spre final de luna octombrie, dacă totul merge bine. Varianta mai scumpă din titaniu nu are încă un termen clar de lansare, în ciuda faptului că perioada sa de precomandă a debutat cu 14 luni în urmă.

RED are ceva probleme cu producţia versiunii din titaniu, se pare, iar CEO-ul companiei a propus o soluţie pentru cei care au precomandat acel model. Astfel, compania le va oferi gratuit câte o versiune din aluminiu, până vine varianta din titaniu. Vestea şi mai bună este că respectivii clienţi vor putea păstra ambele handseturi. Jim Jannard, CEO RED promite că furnizorii săi au destule unităţi gata de producţie pentru a realiza toate comenzile.

Acelaşi Jannard afirma totuşi că unii dintre furnizori au dezamăgit şi nu au livrat la timp, de aici problemele. Hydrogen One se va putea cumpăra de pe 2 noiembrie prin operatorii din State. Telefonul a fost recent testat de FCC şi ar urma să coste de la 1295 de dolari în sus. Costă 1595 dolari dacă preferaţi varianta din titaniu. Handsetul vine cu baterie de 4510 mAh, 6 GB RAM, procesor Snapdragon 835, difuzoare stereo frontale şi un ecran ce poate afişa conţinuturi 3D, AR şi VR.

Poate primi şi accesorii foto modulare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×