Chip-ul foto Visual Core de pe Google Pixel 2 este spre uimirea tuturor produs de către Intel

1.675 ori
<b>Chip-ul foto Visual Core de pe Google Pixel 2 este spre uimirea tuturor produs de către Intel</b>Am aflat în ultima vreme și faptul că terminalele Google Pixel 2 și Pixel 2 XL sosesc la interior cu un chipset dedicat pentru îmbunătățirea fotografiilor, acesta fiind cunoscut sub denumirea de Pixel Visual Core. Spre uimirea publicului

În ultimele săptămâni am aflat și faptul că terminalele Google Pixel 2 și Pixel 2 XL sosesc la interior cu un chip special de procesare al imaginilor, modul cunoscut sub denumirea de Pixel Visual Core. Deși se credea că acesta este creația proprie a celor de la Google, se pare că de fapt reprezintă rezultatul unei colaborări cu nimeni altul decât Intel după cum iese la iveală după un teardown.

Chip-ul cu pricina poartă un nume ce începe cu seria SR3, serie utilizată de unele procesoare Intel. Google ar fi confirmat această informație și nu putem decât să bănuim că afacerea este una tare profitabilă pentru Intel, asta ținând cont de comenzile uriașe pe care marele G le-a făcut pentru chipset-ul foto.

În altă ordine de idei, potrivit declarațiilor Google, acest chip Pixel Visual Core are rolul de a se ocupa de zona foto, urmând a fi activat pe device-urile cele noi odată cu un viitor update software. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×