Apar noi detalii despre Google Pixel 2; vom primi un launcher actualizat și o funcție always-on de tip Shazam

1.797 ori
<b>Apar noi detalii despre Google Pixel 2; vom primi un launcher actualizat și o funcție always-on de tip Shazam</b>În doar o săptămână vom avea întreaga listă a flagship-urilor din acest an și asta pentru că mai așteptăm debutul lui Google Pixel 2 și al lui Pixel 2 XL. Despre aceste terminale am aflat detalii interesante de-a lungul ultimelor luni iar astăzi

Mai avem doar o săptămână de așteptat până la debutul lui Google Pixel 2 și Pixel 2 XL, terminale ce vor rula Android 8.0 Oreo și care vor adopta procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 835. De-a lungul ultimelor luni am tot aflat detalii despre aceste produse iar astăzi mai adăugăm noi informații pe listă, în prim plan fiind varianta standard Google Pixel ce este dezvoltată de către taiwanezii de la HTC.

Leak-ul de față vine din partea unei surse Verizon și descoperim că terminalul va oferi difuzoare stereo, un display acoperit de sticlă plată și nu 2.5D, funcția "squeeze" împrumutată de pe HTC U11 și funcții portrait, respectiv bokeh pentru camera foto - acestea urmând a fi realizabile prin software, asta pentru că telefonul nu aduce o cameră duală precum alte terminale de pe piață.

În zona software vom întâlni un nou Pixel Launcher care suferă câteva schimbări, cea mai notabilă fiind prezența lui Google Search Bar chiar în partea de jos a ecranului deasupra butoanelor de control. Vom mai primim și o funcție always-on de recunoaștere a melodiilor similară cu Shazam, aceasta afișând automat numele melodiilor pe lockscreen. Mai sus puteți vedea un clip video cu noul look al lui Pixel Launcher și acum nu mai avem decât să așteptăm lansarea produsului de pe 4 octombrie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×