Chipul Wireless CSR9000 incorporeaza WiFi, Bluetooth, FM si GPS

1.164 ori
<b>Chipul Wireless CSR9000 incorporeaza WiFi, Bluetooth, FM si GPS</b>CSR este compania care a achizitionat recent celebrul producator de chipuri GPS SiRF si a folosit probabil experienta acestora pentru a dezvolta noul chip all in one CSR9000. Noul produs CSR incorporeaza o gama vasta de tipuri de conectivitate: Bluetooth,...

CSR este compania care a achizitionat recent celebrul producator de chipuri GPS SiRF si a folosit probabil experienta acestora pentru a dezvolta noul chip all in one CSR9000.

Noul produs CSR incorporeaza o gama vasta de tipuri de conectivitate: Bluetooth, Bluetooth low energy, Wi-Fi (IEE 802.11 a/b/g/n), FM (receptie si transmisie) si GPS. CRS9000 masoara doar 60 mm patrati, in conditiile in care produsele rivalilor ating de obicei 100 mm patrati si nu includ tehnologii GPS si Bluetooth low energy.

Chipul este prezentat la Barcelona chiar acum, in cadrul Mobile World Congress 2009, ruland Android la standul companiei CRS.

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×