Samsung Blue Earth, primul telefon full touch pe baza de energie solara

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.982 ori
<b>Samsung Blue Earth, primul telefon full touch pe baza de energie solara</b>La Mobile World Congress 2009 s-a abordat si problematica ecologica, Samsung lansand chiar si un produs "verde". Este vorba despre telefonul Blue Earth, alimentat cu energie solara si unul dintre cele mai eco-friendly produse pe care le-am vazut vreodata....

La Mobile World Congress 2009 s-a abordat si problematica ecologica, Samsung lansand chiar si un produs "verde". Este vorba despre telefonul Blue Earth, alimentat cu energie solara si unul dintre cele mai eco-friendly produse pe care le-am vazut vreodata.

Sub motto-ul "The Blue Earth Dream: Eco-living with Samsung Mobile", producatorul sud-corean isi exprima dorinta de a proteja natura, furnizand in acelasi timp si terminale high end clientilor. Blue Earth este fabricat din plastic reciclat prin procesarea PET-urilor si trebuie sa aflati ca atat terminalul, cat si incarcatorul sau nu contin substante periculoase pentru mediul inconjurator.

Samsung BlueEarth

Pana si setarile telefonului sunt orientate catre ecologie, utilizatorul putand scadea nivelul de iluminare a ecranului si dezactiva functia Bluetooth, astfel incat handsetul sa consume mai putina energie electrica. Noul terminal dispune si de functia Eco Walk, ce permite utilizatorului sa numere pasii sai cu ajutorul unui pedometru incorporat.

Samsung Blue Earth

Acesta calculeaza emisiile de CO2 in comparatie cu numarul de copaci pe care i-ati salvat de la taiere, nefolosind masina si mergand pe jos. Pana si ambalajul in care soseste Samsung Blue Earth este "verde", fiind mic, usor si fabricat din hartie reciclata. Incarcatorul este de asemenea setat astfel incat sa consume cat mai putina energie si sa isi scada nivelul consumului in modul standby.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×