Chitika: iPhone 5 depășește Samsung Galaxy S III În ce privește traficul web făcut de pe device

Autor:  | Publicat în:  Studii 1.054 ori
<b>Chitika: iPhone 5 depășește Samsung Galaxy S III În ce privește traficul web făcut de pe device</b>Majoritatea dezvoltatorilor de aplicații alege iOS / App Store / iPhone / iPad pentru monetizarea aplicațiilor lor. King.com și studioul lor din România au reușit în 41 de zile să obțină un profit de 1 milion de dolari cu Bubble Witch Saga. Un...

Majoritatea dezvoltatorilor de aplicații aleg iOS / App Store / iPhone / iPad pentru monetizarea aplicațiilor lor. King.com și studioul lor din România au reușit în 41 de zile să obțină un profit de 1 milion de dolari cu Bubble Witch Saga. Un posesor de iPhone accesează web-ul și folosește aplicațiile la un nivel superior față de cei care dețin un telefon Android chiar și unul de top.

Samsung Galaxy S III a fost un adevărat hit de vânzări cu peste 20 de milioane unități în aproximativ 100 de zile de la lansare. Vânzările sale s-au menținut bine și după debutul iPhone 5 din 21 septembrie. Totuși, Chitika a făcut public un raport din care reiese că iPhone 5 a și reușit să detroneze Samsung Galaxy S III în ce privește traficul web comparat.

Chiar dacă am presupune că valorile Chitika nu sunt 100% conforme cu realitatea, creșterea iPhone 5 în doar 18 zile de la lansare este mare față de un telefon comercializat de la începutul lui iunie 2012.

Samsung Galaxy S III dispune de un display Super AMOLED de 4.8 inch cu rezoluție 1280x720 pixeli, procesor Exynos quad-core la 1.4 GHz, 1 GB RAM, Android 4.1 Jelly Bean, cameră foto de 8 Megapixeli, baterie de 2100 mAh.

iPhone 5 integrează un ecran de 4 inch cu rezoluție 1160x640 pixeli, procesor Apple A6 dual-core la 1.2 GHz, 1 GB RAM, 16 / 32 / 64 GB spațiu de stocare, iOS 6, cameră foto de 8 Megapixeli, baterie de 1440 mAh.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×