Telefon Alcatel cu Windows Phone confirmat În China: Alcatel One Touch View devine TCL Horizon S606

1.682 ori
<b>Telefon Alcatel cu Windows Phone confirmat În China: Alcatel One Touch View devine TCL Horizon S606</b>Mai țineți minte povestea cu telefonul Alcatel cu Windows Phone la bord? Ei bine, terminalul este real, iar confirmarea vine din China, unde în loc de modelul One Touch View, smartphone-ul a primit numele bizar de TCL Horizon S606. Nu vă faceți...

Mai țineți minte povestea cu telefonul Alcatel cu Windows Phone la bord? Ei bine, terminalul este real, iar confirmarea vine din China, unde în loc de modelul One Touch View, smartphone-ul a primit numele bizar de TCL Horizon S606. Nu vă faceți griji, deoarece acest model va ajunge și în Europa mai devreme sau mai târziu.

Rețineți și un aspect: TCL este o companie din China, cea care produce telefoanele pentru Alcatel, de aici și brandingul sau local. Smarpthone-ul este unul entry level, cu Windows Phone 7.8 la bord, un display WVGA de 4 inch, procesor single core de 1 GHz, camera de 5 megapixeli în spate și camera VGA frontală. Alte dotări includ 4 GB memorie internă și 512 MB RAM. Nu știm exact data când se va lansa acest nou model Alcatel, dar ce știm e că asta se va întâmpla până la final de an.

Telefon Alcatel cu Windows Phone confirmat În China: Alcatel One Touch View devine TCL Horizon S606

Publicul din China are deja o mare varietate de modele Windows Phone cu branding local, astfel că pe lângă acest TCL Horizon S606 au la dispoziție și modele ZTE și Acer. în ce privește designul, remarc o asemănare în partea frontală cu mai bătrânul Samsung Omnia 7, în vreme ce spatele plastificat are o proeminență interesantă în zona camerei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×