Chrome 19 beta sosește pe Windows, Mac și Linux; Oferă sincronizare de taburi deschise pentru Android

957 ori
<b>Chrome 19 beta sosește pe Windows, Mac și Linux; Oferă sincronizare de taburi deschise pentru Android</b>Google tocmai a anunțat lansarea noii sale versiuni a browserului Chrome, în varianta beta. Este vorba despre Chrome 19, disponibil pe Windows, Mac și Linux deja. De remarcat faptul că noul release oferă extra suport pentru Chrome Beta pe terminalele...

Google tocmai a anunțat lansarea noii sale versiuni a browserului Chrome, în varianta beta. Este vorba despre Chrome 19, disponibil pe Windows, Mac și Linux deja. De remarcat faptul că noul release oferă extra suport pentru Chrome Beta pe terminalele Android 4.0.

Spre exemplu, atunci când faceți browsing de pe computer, veți observa noua opțiune Other Devices adăugată în partea inferioară a unui nou tab. Aceasta vă va permite să sincronizati taburile Android Chrome și să le accesați și pe desktop. în plus, beneficiați și de istoricul fiecărui tab, încă o funcție binevenită, mai ales că veți naviga înainte și înapoi în istoric pe desktop, folosind entry-urile de pe mobil/tableta. Varianta pentru dezvoltatori a lui Chrome 20 a fost și ea lansată și aduce Chrome to Mobile, o opțiune de a trimite pagini desktop pe terminalele Android 4.0.

Găsiți cel mai nou beta Chrome aici și îl puteți descărca acum. Din câte știu Firefox avea de ceva vreme opțiunea de sincronizare a taburilor, cam de când a lansat o variantă specială pentru Android, deci nu pot să spun că browserul Chrome ține pasul cu produsul celor de la Mozilla... așteptăm și îmbunătățiri mai remarcabile data viitoare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×