Telefonul PlayStation rulează Android 2.3? Indicii chiar În Gingerbread!

1.081 ori
<b>Telefonul PlayStation rulează Android 2.3? Indicii chiar În Gingerbread!</b>Odată cu lansarea lui Android 2.3 Gingerbread, dezvoltatorii și hackerii au început să îi exploreze codul în căutare de indicii ale viitorului platformei sau măcar în privința viitoarelor terminale. Astfel a fost descoperit suportul pentru...

Odată cu lansarea lui Android 2.3 Gingerbread, dezvoltatorii și hackerii au început să îi exploreze codul în căutare de indicii ale viitorului platformei sau măcar în privința viitoarelor terminale. Astfel a fost descoperit suportul pentru controlul unor funcții de gaming, care ar putea face referire la PSP Phone.

Ceea ce vedeți mai sus este un extras de cod din SDK-ul Android 2.3 și puteți vedea o serie de comenzi care fac referire la taste folosite pe un PlayStation de obicei: L1, L2, R1, R2, Select, Start și restul. Să fie această porțiune de cod legată de apropiata lansare a lui Sony Ericsson Zeus Z1 aka PlayStation Phone?

Deja handsetul a fost surprins în acțiune, fotografiat, o parte din specificațiile sale au fost publicate pe web, Engadget are și imagini de înaltă rezoluție cu terminalul și tot ce mai lipsește e un anunț oficial. Rămâne de văzut dacă Sony Ericsson se va mulțumi cu Gingerbread sau va aștepta Android 3.0 pentru a lansa PSP Phone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×