iPhone 4S confirmat de Apple din greseala in noul beta iTunes! Iata detalii!

1.286 ori
<b>iPhone 4S confirmat de Apple din greseala in noul beta iTunes! Iata detalii!</b>Era de asteptat ca doar cu 2 zile inainte de marele debut al noului iPhone sa vedem si o scurgere de informatii de zile mari din partea Apple... Astfel nu sunt deloc surprins ca in noul beta pentru iTunes 10.5 au fost descoperite detalii despre un anumit...

Era de asteptat ca doar cu 2 zile inainte de marele debut al noului iPhone sa vedem si o scurgere de informatii de zile mari din partea Apple... Astfel nu sunt deloc surprins ca in noul beta pentru iTunes 10.5 au fost descoperite detalii despre un anumit "iPhone 4S".

Terminalul va semana ca design cu iPhone 4 si va opera in retele in mod dual GSM + CDMA. Mai aflam si alte informatii, cum ar fi faptul ca ca iPhone 4S vine cu o camera de 8 megapixeli, 512 MB RAM, acelas procesor A5 ca si iPad 2 si procesare grafica identica precum tableta. Evident, intre timp toate indiciile despre noul iPhone au disparut din iTunes, dar dovezile raman pe site-urile tech.

Noul iPhone are numele de cod N94 si este produs in proportie de 60% in variante cu carcasa neagra si 40% alba. De la surse apropiate de Apple aflam ca Foxconn va produce 85% din modelele noului iPhone, iar de 15% se va ocupa Pegatron. In acest moment parca ne-a mai scazut entuziasmul pentru lansarea de pe 4 octombrie, dar Apple are mereu obiceiul de a ne surprinde, chiar si cand avem toate datele problemei.

iPhone 4S confirmat de Apple din greseala in noul beta iTunes! Iata detalii!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×