Cine are nevoie de Android?! Primul telefon Samsung cu Bada OS atinge vanzari impresionante in Europa!

2.684 ori
<b>Cine are nevoie de Android?! Primul telefon Samsung cu Bada OS atinge vanzari impresionante in Europa!</b>Daca Samsung Galaxy S a cucerit publicul international, vanzand milioane de unitati atat in SUA, cat si in Asia si Europa, iata ca aceeasi companie producatoare mai are un record: modelul Wave. Samsung Wave este un handset cunoscut pentru faptul ca nu...

Daca Samsung Galaxy S a cucerit publicul international, vanzand milioane de unitati atat in SUA, cat si in Asia si Europa, iata ca aceeasi companie producatoare mai are un record: modelul Wave. Samsung Wave este un handset cunoscut pentru faptul ca nu apeleaza nici la Android, nici la Windows Mobile, ci se bazeaza pe Bada OS.

Terminalul a atins pe continentul european vanzari de 1 milion de unitati, o performanta demna de invidiat pentru un handset dotat cu o platforma software care este la inceput de "cariera". Wave este si modelul care a adus tehnologia Super AMOLED in atentie, iar popularitatea sa a fost propulsata de vanzari ridicate in Austria, Germania si Franta.

Din fericire, Samsung va continua seria de modele Wave cu alte smartphone-uri, dezvoltand si platforma Bada cu aceasta ocazie. In acest ritm, viitorul va fi al telefoanelor cu OS-uri unice si proprii, fara impedimentele asociate uneori lui Symbian, Windows Mobile sau chiar si Android.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×