Cine are nevoie de Android?! Primul telefon Samsung cu Bada OS atinge vanzari impresionante in Europa!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.629 ori
<b>Cine are nevoie de Android?! Primul telefon Samsung cu Bada OS atinge vanzari impresionante in Europa!</b>Daca Samsung Galaxy S a cucerit publicul international, vanzand milioane de unitati atat in SUA, cat si in Asia si Europa, iata ca aceeasi companie producatoare mai are un record: modelul Wave. Samsung Wave este un handset cunoscut pentru faptul ca nu...

Daca Samsung Galaxy S a cucerit publicul international, vanzand milioane de unitati atat in SUA, cat si in Asia si Europa, iata ca aceeasi companie producatoare mai are un record: modelul Wave. Samsung Wave este un handset cunoscut pentru faptul ca nu apeleaza nici la Android, nici la Windows Mobile, ci se bazeaza pe Bada OS.

Terminalul a atins pe continentul european vanzari de 1 milion de unitati, o performanta demna de invidiat pentru un handset dotat cu o platforma software care este la inceput de "cariera". Wave este si modelul care a adus tehnologia Super AMOLED in atentie, iar popularitatea sa a fost propulsata de vanzari ridicate in Austria, Germania si Franta.

Din fericire, Samsung va continua seria de modele Wave cu alte smartphone-uri, dezvoltand si platforma Bada cu aceasta ocazie. In acest ritm, viitorul va fi al telefoanelor cu OS-uri unice si proprii, fara impedimentele asociate uneori lui Symbian, Windows Mobile sau chiar si Android.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×