De ce ne place HTC? ... si pentru PR, asta e sigur (Video)

1.249 ori
<b>De ce ne place HTC? ... si pentru PR, asta e sigur (Video)</b>Nu dorim sa lingusim vreun brand de producator de smartphone-uri, dar HTC nu prea cunoaste semnificatia cuvantului "esec", cel putin nu in ultimii ani. Cele mai noi produse ale companiei sunt modelele Desire HD si Desire Z, anuntate chiar saptamana...

Nu dorim sa lingusim vreun brand de producator de smartphone-uri, dar HTC nu prea cunoaste semnificatia cuvantului "esec", cel putin nu in ultimii ani. Cele mai noi produse ale companiei sunt modelele Desire HD si Desire Z, anuntate chiar saptamana trecuta. Calitatea hardware este insotita uneori de un PR excelent, care isi face treaba atat de bine incat clipuri promo precum cel de mai jos cuceresc chiar si cunoscatorii din domeniu:

HTC Desire HD este terminalul prezentat in clip, cu accentul pe inovatiile noii versiuni de HTC Sense, interfata pe care taiwanezii o ataseaza OS-urilor rulate de handseturile lor. Odata cu UI-ul vine si o noua experienta si upgrade-uri pentru functiile de pe acest telefon. Exista deja voci care afirma ca un HTC fara Sense nu prea mai este smartphone HTC si ca producatorul ar trebui sa dezvolte propriul OS.

Acesti fani Sense ar trebui sa fie ingrijorati de faptul ca Microsoft si Google au anuntat ca doresc sa renunte la customizare pe Windows Phone 7, respectiv Android 3.0, deci am putea spune "adio" interfatelor ca Sense, MOTOBLUR, TouchWiz sau S Class. Un plus si pentru muzica relaxanta din reclama de mai sus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×