Cine liciteaza pentru spectrul de 700MHz?

1.009 ori
<b>Cine liciteaza pentru spectrul de 700MHz?</b>In general stirile despre celebra licitatie pentru spectrul wireless de 700MHz se axau pe participarea celor de la Google la acest eveniment, dar va va interesa probabil sa aflati ca gigantul motoarelor de cautare are competitori seriosi. Licitatia incepe...

In general stirile despre celebra licitatie pentru spectrul wireless de 700MHz se axau pe participarea celor de la Google la acest eveniment, dar va va interesa probabil sa aflati ca gigantul motoarelor de cautare are competitori seriosi.

Licitatia incepe de la o suma minima de 4.6 miliarde de dolari, iar analistii estimeaza ca pretul final poate ajunge si la 6-7 miliarde. FCC va pune in vanzare spectrul incepand cu data de 24 ianuarie, dar vom dispune de informatii asupra castigatorului acesteia de abia in februarie sau martie, din cauza regulilor stricte de confidentialitate in cazul acestor tranzactii. Printre companiile de top participante la licitatie se numara AT&T, Cox Communications, Frontline, Google si Verizon.

Intre timp T-Mobile a anuntat ca nu se va implica, avand deja o retea destul de solida, in vreme ce Time Warner si Comcast nu se declara interesati de acest spectru, nefiind prezenti pe 24 ianuarie. Nici Sprint nu va concura cu Google, operatorul fiind ocupat cu dezvoltarea infrastructurii pentru reteaua WiMAX. Exista si o serie de participanti surpriza, cum ar fi provideri de servicii prin satelit, mici operatori wireless care doresc sa se afirme si chiar retaileri cu nume mari. Ramane de vazut daca Google isi va dovedi superioritatea, concurand cu acesti jucatori importanti ai telefoniei mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×