Google lanseaza pagina optimizata pentru iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.397 ori
<b>Google lanseaza pagina optimizata pentru iPhone</b>Se pare ca TOTUL este optimizat pentru iPhone mai nou, de vreme ce terminalul gazduieste acum si o varianta a paginii Google pe ecranul sau. Si posesorii unui iPod Touch vor obtine suport pentru varianta optimizata pentru iPhone a paginii Google, iar daca...

Se pare ca TOTUL este optimizat pentru iPhone mai nou, de vreme ce terminalul gazduieste acum si o varianta a paginii Google pe ecranul sau.

Si posesorii unui iPod Touch vor obtine suport pentru varianta optimizata pentru iPhone a paginii Google, iar daca veti vizita Google.com de pe terminalul produs de Apple veti putea beneficia de servicii ca Gmail, Calendar, Reader si multe altele (inclusiv docs, sms, goog-411, stiri, poze, blogger si notebook). Practic, toate serviciile majore Google sunt acum accesibile prin intermediul unui meniu usor de folosit si ideal pentru iPhone-ul dumneavoastra.

Noua aplicatie are un look specific celor care apar de obicei pe iPhone, amintind de interfata creata de Joe Hewitt pentru Facebook. Codul si sample frameworkul developerului au fost folosite in numeroase aplicatii de acest gen, dar nu stim daca si Google foloseste codul oferit gratuit, desi asa s-ar zice dupa designul aplicatiei. Pagina Google si serviciile sale se incarca extrem de rapid printr-o conexiune Wi-Fi, facand din iPhone (inca o data) un terminal ideal pentru browsing mobil.

Material Video Promovat

(TOP 5 Jocuri HORROR în 2019 prezentate pe Samsung Galaxy S10+)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×