Cel mai mare magazin din reteaua Altex, acum la Timisoara!

2.366 ori
<b>Cel mai mare magazin din reteaua Altex, acum la Timisoara!</b>Dailybusiness.ro ne informeaza ca in Timisoara tocmai a fost inaugurat cel mai mare magazin Altex, cu o suprafata de 2.200 de metri patrati, in urma unei investitii de 1 milion de euro. Magazinul are peste 50 de angajati si se afla in cadrul Galeriilor...

Dailybusiness.ro ne informeaza ca in Timisoara tocmai a fost inaugurat cel mai mare magazin Altex, cu o suprafata de 2.200 de metri patrati, in urma unei investitii de 1 milion de euro.

Magazinul are peste 50 de angajati si se afla in cadrul Galeriilor Real 2, oferind clientilor sai posibilitatea de a achizitiona pana la 15.000 de produse electronice, electrocasnice, din domeniul IT si comunicatii. Vor fi disponibile tot soiul de produse electronice, apartinand unor branduri de top, in genul lui Sony Ericsson, LG, Panasonic, Sony sau BenQ. Oficialii companiei au anuntat pentru 2007, un profit total destul de impresionant, 300 de milioane euro.

Suma nu mai este atat de impresionanta, daca luam in calcul faptul ca doar in al treilea trimestru al acestui an, vanzarile companiei au atins 77.4 milioane euro. Performanta reprezinta o crestere cu 60% fata de perioada similara a anului trecut, respectiv cu 33% mai mult decat in perioada iunie-septembrie 2005. Tot ce va ramane de facut este sa vizitati noul magazin si sa testati telefoanele pe care vi le-am prezentat la Mobilissimo.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×