Cisco preia un angajat controversat de la Apple, responsabil cu antena lui iPhone 4

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.104 ori
<b>Cisco preia un angajat controversat de la Apple, responsabil cu antena lui iPhone 4</b>Când a venit vorba de căutarea unui țap ispășitor pentru problemele cu antena lui iPhone, vinovatul a fost găsit imediat: șeful secțiunii de design și inginerie de la Apple, Mark Papermaster. Acesta își continuă totuși nestingherit cariera...

Când a venit vorba de căutarea unui țap ispășitor pentru problemele cu antena lui iPhone, vinovatul a fost găsit imediat: șeful secțiunii de design și inginerie de la Apple, Mark Papermaster. Acesta își continuă totuși nestingherit cariera și aflăm că el a fost angajat de către Cisco, pentru administrarea producției de chipuri pentru switch-urile companiei.

Acest segment al producătorului de echipamente wireless este foarte însemnat, aducând o treime din profitul Cisco în trimestrul 3 al acestui an, conform The Wall Street Journal. Vă reamintim că sub supravegherea lui Papermaster, Apple a creat și lansat iPhone 4, cu faimoasele sale probleme cu antena, ce au determinat producătorul său să ofere carcase gratuite clienților.

Acestea corectau defectul, care până la urmă a fost eliminat total, cel puțin la modelele produse ulterior, printr-o modificare hardware. Papermaster și-a făcut intrarea în stafful Apple cu oarecare probleme, gigantul din Cupertino având o disputa cu IBM asupra sa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×