Facebook Mail, Gmail killer lansat maine?

Autor:  | Publicat în:  Facebook 1.431 ori
<b>Facebook Mail, Gmail killer lansat maine?</b>în vreme ce așteptăm ca Google să ne surprindă cu al său Android 2.3 Gingerbread, gigantul motoarelor de căutare ar putea avea motive de îngrijorare în alt segment de produse, cel al clientului email. Speculații recente afirmă că Facebook...

în vreme ce așteptăm ca Google să ne surprindă cu al său Android 2.3 Gingerbread, gigantul motoarelor de căutare ar putea avea motive de îngrijorare în alt segment de produse, cel al clientului email. Speculații recente afirmă că Facebook pregătește o lansare surpriză pentru mâine, 15 noiembrie. Aparent, serviciul de social networking vrea să reinventeze e-mail-ul.

TechCrunch afirmă că acest nou serviciu va fi un "Gmail killer" și că proiectul a fost orchestrat chiar de către Paul Buchheit, inventatorul lui Gmail, care s-a alăturat echipei Facebook odată cu achiziția FriendFeed. Paul neagă că ar fi lucrat la un astfel de serviciu, afirmând că s-a concentrat pe aplicații Facebook.

Gmail a reprezentat începutul epocii serviciilor cloud și o amenințare pentru Microsoft, dar acum am putea asista la detronarea Google la capitolul email, dacă Facebook reușește să ne surprindă plăcut mâine. Deja Gmail este un produs Google foarte apreciat, incluzând și funcție de videochat, apelare vocală, traduceri și integrând și Buzz la un moment dat, înainte ca acest serviciu să devină un experiment eșuat.

Având în vedere eșecul lui Wave, Buzz, Me și creșterea recentă a lui Bing, Google ar avea mari probleme dacă Gmail și-ar găsi nașul și tocmai din cauza Facebook.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×