Clapeta Încă se poartă! Samsung SHW-A310 debutează În curând În Coreea cu un astfel de design

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.392 ori
<b>Clapeta Încă se poartă! Samsung SHW-A310 debutează În curând În Coreea cu un astfel de design</b>Diferențele dintre culturile de pe diferite continente se văd și în modul în care arata telefoanele în diferite regiuni... Astfel, handseturile cu clapeta încă sunt la mare căutare în Asia și în special în Japonia. Probabil și de aceea...

Diferențele dintre culturile de pe diferite continente se văd și în modul în care arata telefoanele în diferite regiuni... Astfel, handseturile cu clapeta încă sunt la mare căutare în Asia și în special în Japonia. Probabil și de aceea Samsung anunța debutul unui nou terminal cu astfel de design și anume SHW-A310.

Telefonul în format clamshell va debuta în rețeaua operatorului SKT și va fi considerat urmașul lui SHW-A300. Față de acesta A310 este mai subțire, mai lung și vine cu un display mai mare, cu diagonală de 3 inchi și rezoluție de 400 x 240 pixeli. Acestor dotări li se adăugă și o cameră de 3 megapixeli, iar specificațiile modeste mă duc cu gândul la un preț pe măsură, deci unul mic.

Terminalul va avea o carcasă exterioară Hyperskin pentru extra aderenta și protecție și va oferi alte funcții de bază precum WiFi, Bluetooth, slot microSD, servicii de televiziune T-DMB, camera frontală VGA și baterie de 1000 mAh. și fiindcă tot remarc deosebirile dintre terminalele de pe diferite continente, se pare că asiaticii pun mare preț și pe tunerele TV, camerele performante, conectivitatea infraroșu și posibilitatea de a personaliza telefoanele.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×