"Jaf la drumul mare" - așa a descris Steve Jobs Android În timpul vieții!

Autor:  | Publicat în:  Android 1.764 ori
<b>"Jaf la drumul mare" - așa a descris Steve Jobs Android În timpul vieții!</b>într-o biografie oficială a lui Steve Jobs publicată de către Walter Isaacson, fostul CEO Apple a fost revoltat de anumite "inovații" pe care le-a adus HTC în universul Android. Acestea erau considerate "jaf la drumul mare" de către Jobs, care a...

într-o biografie oficială a lui Steve Jobs publicată de către Walter Isaacson, fostul CEO Apple a fost revoltat de anumite "inovații" pe care le-a adus HTC în universul Android. Acestea erau considerate "jaf la drumul mare" de către Jobs, care a declarat că va cheltui fiecare cent din miliardele Apple pentru a îndrepta această greșeală.

Steve a jurat chiar să distrugă Android și a citat chiar "războiul termonuclear" contra Google, pentru a se face înțeles cu privire la ura pe care o poartă pentru ideile sale copiate. în plus, același vizionar bătăios i-ar fi spus lui Eric Schmidt, director Google și fost membru al comitetului de conducere Apple că nu vrea bani de la gigantul motoarelor de căutare, ci pur și simplu vrea ca Android să nu mai fure idei de la Apple.

Chiar și după ce Steve a încetat din viață, bătăliile legale pe această temă continuă, cele mai afectate companii fiind HTC și Samsung, care au parte aproape lunar de câte un proces. De cel mai multe ori este vorba despre încălcarea unui brevet și se pare că nici achiziția Motorola de către Google nu poate salva Android de mânia post-mortem a lui Jobs and co.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×