Clientela business a RIM Își face planurile În a se muta pe iOS și Android

754 ori
<b>Clientela business a RIM Își face planurile În a se muta pe iOS și Android</b>RIM și brandul său BlackBerry era cunoscut pentru deschiderea pe care o avea în segmentul business, iar telefoanele sale cu tastatură qwerty fizică în mod portrait erau un must have. Bloomberg spune că o parte din clientela tradițională a RIM se...

RIM și brandul său BlackBerry era cunoscut pentru deschiderea pe care o avea în segmentul business, iar telefoanele sale cu tastatură qwerty fizică în mod portrait erau un must have. Bloomberg spune că o parte din clientela tradițională a RIM se pregătește să adopte iOS sau Android.

Asta și după ce RIM a spus că amână lansarea BlackBerry 10 pentru începutul lui 2013. Și de acolo vin multe informații care arată degringolada din spatele RIM, o companie la care încetul cu încetul devin evident că se duce în jos pe un trend descendent rapid. Se spune că va fi vândută, iar unele companii ar fi interesate să facă pasul. Asta mai ales pentru că RIM deține numeroase patente.

Bloomberg a intervievat câteva persoane din zona corporate și a aflat că acestea se pregătesc să angajeze companii capabile să asigure securitatea datelor pe iOS și Android. Aceste informații nu au cum să fie bine primite la RIM. Adevărul este că un smartphone BlackBerry nu aduce aceeași dorință de a-l deține ca un iPhone sau un telefon Android de top.

Hardware-ul și sistemul de operare sunt depășite, prețul destul de mare în raport cu ceea ce oferă. De aceea uite că declinul începe și în segmentul business.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×