Smartphone-ul din bambus ADZero Bamboo - dovada că oricine Își poate produce propriul smartphone

986 ori
<b>Smartphone-ul din bambus ADZero Bamboo - dovada că oricine Își poate produce propriul smartphone</b>Datorită telefonului ADzero Bamboo ne-am dat seama că există o speranță pentru designuri originale, de calitate și realizate cu aportul utilizatorilor. ADZero Bamboo este un concept de smartphone din bambus, pe care îl puteți admira în imaginile...

Datorită telefonului ADzero Bamboo ne-am dat seama că există o speranță pentru designuri originale, de calitate și realizate cu aportul utilizatorilor. ADZero Bamboo este un concept de smartphone din bambus, pe care îl puteți admira în imaginile de mai jos.

Proiectul datează de mai bine de un an și s-a transformat dintr-un desen pe o foaie într-o creație 3D computerizată și în cele din urmă un mulaj de telefon real, în "carne și oase". și cei de la Engadget au participat la debutul acestui telefon într-o galerie de artă în luna februarie a acestui an, deci proiectul devine tot mai popular. Terminalul este creația lui Kieron-Scott Woodhouse și se va lansa undeva la finalul acestui an sau la începutul lui 2013.

Smartphone-ul din bambus ADZero Bamboo - dovada că oricine Își poate produce propriul smartphone

Prototipul va rula Android 4.0 cu o interfață personalizata numită ADOAS, una care nu va "sufoca" experienta stock din Android prea mult. Din păcate nu avem și specificații pentru acest telefon, dar observ prezența unui port microUSB, a unui buton pentru camera și butoane capacitive. Credeți că și noi, cei pasionați de telefoane putem crea propriile smartphone-uri găsind resursele necesare?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×