Clienții Orange Își pot dubla beneficiile la cartela PrePay

Autor:  | Publicat în:  Orange 3.066 ori
<b>Clienții Orange Își pot dubla beneficiile la cartela PrePay</b>începând de astăzi, 11 noiembrie, Orange deschide sezonul ofertelor de iarnă, și dă posibilitatea clienților PrePay de a-și dubla beneficiul preferat. Astfel, fie că au deja o cartelă sim sau achiziționează una nouă, clienții își vor putea...

începând de astăzi, 11 noiembrie, Orange deschide sezonul ofertelor de iarnă, și dă posibilitatea clienților PrePay de a-și dubla beneficiul preferat. Astfel, fie că au deja o cartelă sim sau achiziționează una nouă, clienții își vor putea alege dublarea uneia dintre beneficiile incluse.

Aceștia pot alege să-și dubleze fie traficul de internet, fie minutele/SMS-urile naționale sau internaționale către fix sau mobil sau minutele și sms-urile în rețea, acest lucru fiind posibil în fiecare lună. Pentru a activa această ofertă, tot ce trebuie să faceți este un apel către numărul *100#, ramura Dublu, sau prin accesarea Contului Orange, secțiunea dublu.

Oferta această de iarnă va fi promovată cu ajutorul unei reclame TV, în care vom regăsi faimoasele personaje Millidige și Doig, care pornesc într-o aventură spectaculoasă prin zăpadă. De asemenea oferta de iarnă va fi promovată și prin materiale radio, print și outdoor. Ca ofertă specială Orange ne oferă posibilitatea de a achiziționa prin programul Orange Phone credit, orice telefon din oferta Orange la un preț mai mic, și pot beneficia de o reducere de 15 euro dacă aleg unul dintre telefoanele Orange Zali sau Orange Hiro, precum și de un bonus de 300 MB internet.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×