BlackBerry Porsche Design P'9982 surprins Într-un clip hands on (Video)

1.439 ori
<b>BlackBerry Porsche Design P'9982 surprins Într-un clip hands on (Video)</b>BlackBerry și Porsche Design au realizat împreună câteva terminale arătoase de-a lungul anilor, printre care și acest model Porsche Design P&#39;9982 pe care îl vedeți mai jos. El a ajuns pe web într-un clip video hands on, ca urmare a câtorva...

BlackBerry și Porsche Design au realizat împreună câteva terminale arătoase de-a lungul anilor, printre care și acest model Porsche Design P'9982 pe care îl vedeți mai jos. El a ajuns pe web într-un clip video hands on, ca urmare a câtorva scăpări de imagini pe web.

Handsetul are același hardware că BlackBerry Z10, dar se remarcă printr-un capac al bateriei acoperit cu piele și un skin nou software. Totuși în acest clip îl vedem cu BB 10 OS cel standard. Terminalul va sosi pe piața până la finalul anului la prețul de 2000 de dolari, fiind un produs de lux. Totuși scăpările precedente îl dădeau drept sigur pentru 2014, iar având în vedere situația actuală a celor de la BlackBerry nimic nu mai e sigur.

Remarc și că partea superioară și inferioară frontala a acestui device are o culoare diferită față de cea a lui BlackBerry Z10 și parcă zona inferioară e puțin mai ascuțită. Dotările acestui telefon de lux includ un display de 4.2 inch cu rezoluție de 1280 x 768 pixeli, slot microSD, 16 GB memorie internă, 2 GB RAM, camera de 8 MP și procesor dual core Snapdragon de 1.5 GHz.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×