Clientul oficial YouTube Mobile se afla in faza beta

Autor:  | Publicat în:  YouTube 2.481 ori
<b>Clientul oficial YouTube Mobile se afla in faza beta</b>YouTube a anuntat varianta mobila a clientului sau oficial, compatibila cu un numar rezonabil de handseturi, inclusiv cele care folosesc platforma S60. Aplicatia va permite utilizatorilor sa priveasca orice clip YouTube si sa navigheze printre cele mai...

YouTube a anuntat varianta mobila a clientului sau oficial, compatibila cu un numar rezonabil de handseturi, inclusiv cele care folosesc platforma S60. Aplicatia va permite utilizatorilor sa priveasca orice clip YouTube si sa navigheze printre cele mai populare clipuri.

De asemenea veti putea selecta alte clipuri, care au legatura cu cel vizionat deja si sa accesati propriul cont YouTube, dar si sa uploadati clipuri de pe telefon direct pe YouTube. Browsingul se face prin intermediul listelor video afisate, accesate prin cautari pe baza pe cuvinte cheie. Listele cu clipuri video sunt afisate in format carusel, intr-un stil similar cu cel folosit de aplicatia Gallery de pe platforma S60. Fiecare video este reprezentat de un mic thumbnail si o informatie descriptiva atasata acestuia.

YouTube Mobile Beta

Aplicatia client furnizeaza o experienta bogata si incearca sa pastreze designul si experienta variantei originale, aceeasi terminologie si grafica fiind folosite. Daca accesati YouTube.com in mod regulat, veti observa ca nu au existat modificari majore. Aplicatia client este scrisa in Java, fapt care presupune ca performanta nu va fi aceeasi ca a aplicatiei native, iar interfata nu fi cea standard, fiind similara cu cea folosita in cazul lui Google Gmail.

Avand in vedere faptul ca aplicatia se bazeaza pe o conexiune de date, ar trebui sa fiti precauti daca o folositi in cadrul unui abonament cu tarife mari, din cauza video streamingului. Clientul foloseste RealPlayer pentru video streaming, in vreme ce clipurile sunt in format .3gp, iar calitatea este mai scazuta decat in cazul variantei standard YouTube. Veti obtine o calitate mai buna daca folositi un client third party YouTube, cum ar fi emTube. Aplicatia client functioneaza pe numeroase telefoane, de la N95, la N73, E65, 6110, 6120 si Sony Ericsson K800 si W880.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×