BMW va oferi suport pentru Apple iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.158 ori
<b>BMW va oferi suport pentru Apple iPhone</b>Cu aproape 3 ani in urma, BMW anunta faptul ca va include suport pentru iPod in fiecare nou model de masina lansat. Pe data de 29 iunie, cu ocazia lansari iPhone, BMW isi anunta din nou suportul pentru gadgetul celor de la Apple. BMW este primul...

Cu aproape 3 ani in urma, BMW anunta faptul ca va include suport pentru iPod in fiecare nou model de masina lansat. Pe data de 29 iunie, cu ocazia lansari iPhone, BMW isi anunta din nou suportul pentru gadgetul celor de la Apple.

BMW este primul producator de automobile care integreaza functii de audio playback si handsfree Bluetooth special pentru iPhone. Incepand din data de 29 iunie, noi modele BMW se vor livra cumparatorilor dotate cu BMW Assist, un sistem care permite soferilor sa controleze convorbirile prin intermedul handsfree-ului si sa vizualizeze informatii legate de melodia pe care o asculta pe radio-ul sau sistemul de navigatie al masinii.

Cei ce poseda o interfata iPod/USB in BMW-ul personal, pot controla functiile iPod ale lui iPhone printr-o serie de mijloace de navigare integrate. Soferii noilor BMW-uri vor putea initia un apel sau continua o convorbire, oprind functiile iPod, din cadrul noului terminal de la Apple. Combinatia BMW/iPhone ar putea fi cheia succesului pentru ambele branduri, crescand vanzarile, respectiv profiturilor companiilor producatoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×