Windows Phone 7 rulează pe iPhone? Deocamdată doar sub formă de interfață... (Video)

1.441 ori
<b>Windows Phone 7 rulează pe iPhone? Deocamdată doar sub formă de interfață... (Video)</b>Dacă sunteți posesor de iPhone și v-ați îndrăgostit de interfața lui Windows Phone 7, atunci aveți ocazia să o încercați pe handsetul dumneavoastră, după cum se poate vedea și în clipul de mai jos. Portarea este de fapt o temă nouă pentru...

Dacă sunteți posesor de iPhone și v-ați îndrăgostit de interfața lui Windows Phone 7, atunci aveți ocazia să o încercați pe handsetul dumneavoastră, după cum se poate vedea și în clipul de mai jos. Portarea este de fapt o temă nouă pentru iPhone, care imită perfect celebrul Metro UI.

Tema aparține lui wyndwarrior și poartă numele de OS7, transformând clasicul look Apple într-o interfață bazată pe tile-uri și Hub-uri. Funcționalitatea acestei teme nu este completă, deci nu vă așteptați să puteți folosi acele shortcut-uri din WP7, care vă permiteau să atașați meniului Home diferite iconuri care duceau către contacte/funcții.

Nici metoda de actualizare a statusurilor de pe Facebook în timp real nu este disponibilă, dar se lucrează și la acest aspect. Deocamdată vă puteți bucura doar de look și unele componente ale platformei Microsoft. Detalii despre instalare găsiți la modmyi.com.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×